top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

11.mai på St Rita Radio

Jeg vil prise deg blant folkene, Herre,

og forkynne ditt navn for mine brødre.


Last ned St Rita Radio app for Android her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icreo.stritaradioDagens evangelium Joh 12,44–50 På den tid ropte Jesus ut:


«Når noen tror på meg, da er det ikke meg han tror på, men på ham som har sendt meg; og den som ser meg, ser ham som har sendt meg. Som lys er jeg kommet til verden, for at hver og en som tror på meg, skal slippe å bli værende i mørket. Om noen hører mine ord, men ikke retter seg efter dem, da er det ikke jeg som skal dømme ham. For jeg er ikke kommet for å dømme verden, men for å frelse den. Den som forkaster meg, og ikke tar imot mine ord, har allikevel sin dommer: Det er det budskap jeg har forkynt, som skal dømme ham på den ytterste dag. For jeg har ingenting forkynt på egne vegne; det er han som har sendt meg, Faderen, som selv har gitt bud om hva jeg skulle si og hva jeg skulle forkynne. Og jeg vet at hans bud betyr evig liv. Alt jeg da forkynner, er intet annet enn hva Faderen har sagt meg.»

Bønn

Laudes lest av Hege.

Vesper lest av Hege.

Tidebønn for påsketiden

Hentet fra boken Tidebønnene Volum Iutgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Erika

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


Dagens helgen baserer seg på katolsk.no og tidebønnsboken, redigert og lest av Reidun Jofrid.

St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller kontonummer 3905.10.86949.


Dagen i dag
Tidebønner

Nye program
Hør St Rita Radio direkte


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV


10.mai på St Rita RadioPodkaster på St Rita0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page