top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

12.juli på St Rita Radio

"Rettferdig skal jeg skue ditt åsyn.

Jeg skal mettes ved synet av din herlighet."


Pavens bønneintensjon for juli: Vi ber om at vi må være modige og lidenskapelige skapere av dialog og vennskap i sosiale, økonomiske og politiske konfliktsituasjoner.

15. uke i det alminnelige kirkeår, mandag

Minnedag for Den hellige Harduin av Fontenelle

Evangelium Matt 10,34–11,1

På den tid sa Jesus til apostlene: «Tro ikke at jeg er kommet for å stifte fred på jorden! Ikke fred, men et sverd er jeg kommet for å bringe. Ja, jeg er kommet for å stifte fiendskap 'mellom en mann og hans far, mellom datter og mor, mellom svigerdatter og svigermor, - og en manns egne husfolk skal være hans fiender.'


Den som velger far eller mor fremfor meg, er meg ikke verd. Den som velger sønn eller datter fremfor meg, er meg ikke verd. Og den som ikke vil ta sitt kors og slutte opp bak meg, er meg ikke verd. Den som har berget sitt liv, skal miste det, mens den som har satt livet til for min skyld, han skal finne det igjen.


Den som tar imot dere, tar imot meg; og den som tar imot meg, tar imot ham som har sendt meg. Den som tar imot en profet, fordi han er profet, skal selv få en profets lønn; og den som tar imot en rettferdig mann, fordi han er rettferdig, skal selv få en rettferdig manns lønn. Og den som gir, om så bare et glass kaldt vann, til en av disse små, fordi han hører til mitt følge, - det lover jeg dere, at han skal ikke gå glipp av sin lønn.»


Da Jesus hadde endt denne veiledningen til sine tolv disipler, drog han videre for å undervise og forkynne rundt om i byene.


Bønn

Laudes lest av Eli.

Vesper lest av Eli.

Tidebønn for uke 3, vol. IV

Hentet fra boken Tidebønnene Volum IV utgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Erika.

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Vi er veldig takknemlige for alle som støtter radioen økonomisk. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.Dagen i dag

Tidebønn

Nye program på St Rita Radio i dag:For barn:

Hør St Rita Radio direkte

Program St Rita Radio


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV11.juli på St Rita Radio


Podkaster på St Rita


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page