top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

12.mai på St Rita Radio

Gud, da du drog ut foran ditt folk,

ryddet vei for dem og bodde iblant dem,

da skalv jorden og himlene gav regn. Alleluja.


Last ned St Rita Radio app for Android her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icreo.stritaradioDagens evangelium Joh 13,16–20 På den tid sa Jesus til sine disipler: «Sann mitt ord: Ingen tjener står over sin herre, ingen utsending over den som sendte ham. Nå vet dere det, - salige er dere, om dere også lever efter det!» «Jeg taler ikke om dere alle; jeg vet hvem jeg har utvalgt. For Skriftens ord skal oppfylles:


'Han som spiste mitt brød har vendt seg mot meg.'


Og jeg sier dere dette allerede nå, for at dere, når det hender, skal tro at jeg er den jeg er. Ja, tro meg når jeg sier dere, at den som tar imot den jeg sender, mottar meg, og den som mottar meg, tar imot den som har sendt meg.»

Bønn

Laudes lest av Gunn-Ingeborg.

Vesper lest av gunn-Ingeborg.

Tidebønn for påsketiden

Hentet fra boken Tidebønnene Volum Iutgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Erika

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


Dagens helgen baserer seg på katolsk.no og tidebønnsboken, redigert og lest av Reidun Jofrid.

St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller kontonummer 3905.10.86949.


Dagen i dag
Tidebønner

Nye program
Hør St Rita Radio direkte


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV


11.mai på St Rita RadioPodkaster på St Rita0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page