top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

13.desember på St Rita Radio

Gled dere i Herren, atter sier jeg: Gled dere,

for Herren er nær.


Pavens bønneintensjon for desmber: La oss be for kateketene, som er kalt til å forkynne Guds Ord, at de med mot og kreativitet kan være vitner i Den Hellige Ånds kraft.

3.uke i advent, mandag

Evangelium Matt 25, 1-13

"Så kan da himlenes rike lignes med ti terner, som kom for å gå brudgommen i møte; og alle hadde sine lamper med. Men fem av dem var uforstandige, og bare fem av dem var kloke. For de uforstandige tok nok lampene, men hadde ikke olje med; de forstandige derimot tok både lampene sine og kanner med olje. Men da brudgommen lot vente på seg, falt de efter hvert i søvn og sov til sist alle.


Da, midt på natten, hørtes et rop: "Brudgommen kommer! Ut og gå ham i møte!" Alle ternene våknet og gjorde lampene sine i stand, men de uforstandige måtte si til de kloke: "La oss få litt olje av dere, for våre lamper slukner." Da svarte de som hadde vist seg forstandige: "Nei, det blir ikke nok både til oss og dere; dere må nok gå til kjøpmannen og hente noe selv." Men mens de var borte for å kjøpe, kom brudgommen, og de som var rede, gikk sammen med ham inn til bryllupsfesten. Så ble døren lukket. Senere kom også de andre ternene og ropte: Herre, lukk opp for oss!" Men han svarte: "Jeg har bare dette å si dere: Jeg vet ikke hvem dere er."


Våk derfor - dere kjenner hverken dagen eller timen.


Bønn

Laudes lest av Eli.

Vesper lest av Eli.

Tidebønn for uke 3, vol. I

Hentet fra boken Tidebønnene Volum IV utgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Erika.

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


Dagens helgen baserer seg på katolsk.no og tidebønnsboken, redigert og lest av Reidun Jofrid.

St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.


Dagen i dag

Tidebønn

Nye program på St Rita Radio i dag:


Hør St Rita Radio direkte


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV
12.desember på St Rita Radio

Podkaster på St Rita


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page