top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

15.oktober på St Rita Radio

Dersom du gjemte på misgjerninger, Herre,

Herre, hvem kunne da bli stående?

Men hos deg er tilgivelsen, Israels Gud.


Pavens bønneintensjon for oktober: Vi ber om at alle de døpte må engasjere seg i evangelisering og delta i oppdraget, ved å vitne gjennom et liv fylt av evangeliets kraft.

28. uke i det alminnelige kirkeår, fredag


Evangelium Luk 12,1–7

En gang det var samlet folk i tusenvis - der var slike mengder at de var nær ved å trå hverandre ned - begynte Jesus å tale. Og først vendte han seg til disiplene:


«Ta dere i vare for surdeigen fra fariseerne, - hykleriet! Intet er så skjult at det ikke kommer for en dag, intet så hemmelig at det ikke skal bli kjent. Derfor skal også det dere har sagt i mørket, bli hørt i dagslys, og det dere har hvisket i øret på folk bak lukkede dører, det skal bli forkynt ut over hustakene.»


«Og så sier jeg til dere, mine venner: Frykt ikke dem som nok slår legemet ihjel, men så ikke har makt til mer. Jeg skal si dere hvem dere skal frykte: Frykt ham som ikke bare kan slå ihjel, men som efter døden har makt til å kaste en i Gehenna. Ja, jeg gjentar: Frykt ham! Blir kanskje ikke fem spurver solgt for et par øre? Og ikke én av dem er glemt hos Gud. Mer enn det: Han holder regnskap med hvert hår dere har på hodet! Så vær ikke engstelige; dere er mer verd enn mange spurver.»

Bønn

Laudes lest av Erika.

Vesper lest av Erika.

Tidebønn for uke 4, vol. IV

Hentet fra boken Tidebønnene Volum IV utgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Erika.

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.


Dagen i dag

Tidebønn

Nye program på St Rita Radio i dag:


Hør St Rita Radio direkte


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV

12.oktober på St Rita Radio

Podkaster på St Rita

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page