top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

18.juni på St Rita Radio

Herre, hør mitt rop. Du er min hjelp.

Forlat meg ikke, min Gud,

min Frelser, gå ikke fra meg!


Last ned St Rita Radio app for Android her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icreo.stritaradioDagens evangelium Matt 6,24–34 På den tid sa Jesus til disiplene sine: «Ingen kan tjene to herrer; enten vil han hate den ene og holde av den annen, eller han slutter seg til den første og bryr seg ikke om den siste. Dere kan ikke tjene både Gud og pengene.


Derfor sier jeg dere også: Gjør dere ikke bekymringer for livet, for hva dere skal spise, - eller for kroppen, hva dere skal kle den med. Livet er da mer enn maten, og kroppen mer enn klærne? Se på fuglene under himmelen, de hverken sår eller høster eller samler seg forråd, og Faderen i himmelen sørger for dem allikevel. Og er ikke dere noe annet og mer enn de? Og hvem av dere kan vel forresten, med alle sine bekymringer, legge en alen til sin livslengde?


Og hvorfor bekymre seg for klærne? Se på markblomstene, som de vokser, enda de hverken arbeider eller spinner, - og jeg sier dere, at ikke engang Salomo i all sin prakt var kledd som en av dem. Men hvis gresset på marken, det som står der idag og kastes i ovnen imorgen, blir kledd slik av Gud, hvor meget mer kommer han da ikke til å gjøre for dere, lite troende!


Vær da ikke bekymret; si ikke, 'hvor skal vi få mat fra,' eller 'hvor skal vi få drikke fra,' eller 'hvordan skal vi skaffe oss klær.' Alt dette er hedningene opptatt av; men dere har en Far i himmelen, som vet at dere trenger til alt slikt. Søk bare først hans rike og hans rettferd, - så skal dere få alt det andre i tillegg.


Vær da ikke bekymret for morgendagen; for morgendagen kan sørge for seg selv. Hver dag har nok med sin egen møye.»

Bønn

Laudes lest av

Vesper lest av

Tidebønn for det ordinære kikreåret

Hentet fra boken Tidebønnene Volum IV utgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Erika

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


Dagens helgen baserer seg på katolsk.no og tidebønnsboken, redigert og lest av Reidun Jofrid.

St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller kontonummer 3905.10.86949.


Dagen i dag

Tidebønner

Nye program


Hør lydbok om hellige Rita sitt livHør St Rita Radio direkte


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV

17.juni på St Rita RadioPodkaster på St Rita0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page