top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

23.juli på St Rita Radio

"Herre, vår Gud, du åpenbarte himmelens mysterier for den salige Birgitta mens hun fordypet seg i din Sønns lidelse. La oss, dine tjenere, engang få juble av glede ved åpenbaringen av din herlighet. "


Pavens bønneintensjon for juli: Vi ber om at vi må være modige og lidenskapelige skapere av dialog og vennskap i sosiale, økonomiske og politiske konfliktsituasjoner.

16. uke i det alminnelige kirkeår, fredag


På den tid sa Jesus: «Jeg er det sanne vintre, og min Far er vindyrkeren. Hver gren på meg som ikke bærer frukt, skjærer han bort; men hver og en som bærer frukt, renser han, så den kan bære mer. Dere er allerede renset, ved det ord jeg har forkynt dere; bli i meg, som jeg i dere.

Som vinranken ikke kan bære frukt av seg selv, men bare i forening med vinstokken, slik kan heller ikke dere bære frukt uten å bli i meg.

Jeg er vintreet, dere er grenene. Den som blir i meg, som jeg i ham, han bærer frukt i mengde; men skilt fra meg kan dere ingenting gjøre. Den som ikke blir i meg, han kastes bort, som en vissen gren; og de visne grenene blir samlet i en haug og kastet på ilden, hvor de brenner.

Dersom dere blir i meg, og mine ord i dere, da kan dere be om hva dere vil, og dere skal få det.

Det blir min Far til ære, når dere bærer frukt i mengde, og da er dere mine disipler.»


Bønn

Laudes lest av Loke.

Vesper lest av Loke.

Tidebønn for uke 4, vol. IV

Hentet fra boken Tidebønnene Volum IV utgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Pål Johannes.

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Vi er veldig takknemlige for alle som støtter radioen økonomisk. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.Dagen i dag


Tidebønn

Nye program på St Rita Radio i dag:


For barn:

Hør St Rita Radio direkte


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV


22.juli på St Rita Radio

Podkaster på St Rita0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page