top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

26.juli på St Rita Radio

"Herre, våre fedres Gud, du viste Joakim og Anna den store heder å gi dem Maria, Jesu mor, til datter. Forunn oss på deres forbønn den frelse du har lovet ditt folk. "


Pavens bønneintensjon for juli: Vi ber om at vi må være modige og lidenskapelige skapere av dialog og vennskap i sosiale, økonomiske og politiske konfliktsituasjoner.

17. uke i det alminnelige kirkeår, mandag


På den tid fremsatte Jesus en annen lignelse for folkemengden, den lød slik: «Himlenes rike er lik et sennepsfrø, som en mann tok og sådde i sin åker. Det er mindre enn noe annet frø, men når det vokser opp, blir det til den største planten av dem alle, ja til et tre med grener, hvor himmelens fugler kan komme og slå seg ned.»


Han fortalte dem en annen lignelse: «Himlenes rike er lik en surdeig, som en kvinne tok og la i tre skjepper mel, til det var gjennomsyret alt sammen.»


Alt dette sa Jesus til mengden i lignelser. Ja, uten å bruke lignelser talte han ikke til dem, - slik at det skulle gå i oppfyllelse som er sagt ved profeten:


«Jeg vil åpne min munn i billedtale, den skal utsi hva der er skjult fra opphavet av.»


Bønn

Laudes lest av Eli.

Vesper lest av Eli.

Tidebønn for uke 1, vol. IV

Hentet fra boken Tidebønnene Volum IV utgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Pål Johannes.

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Vi er veldig takknemlige for alle som støtter radioen økonomisk. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.Dagen i dag


Tidebønn

Nye program på St Rita Radio i dag:


For barn:

Hør St Rita Radio direkte


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV


23.juli på St Rita Radio

Podkaster på St Rita
Foto: Anne Samuelse0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page