top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

27.oktober på St Rita Radio

Måtte glede gjennomstrømme deres hjerter som søker Herren.

Elsk Herren og den styrke han gir, søk alltid hans åsyn!


Pavens bønneintensjon for oktober: Vi ber om at alle de døpte må engasjere seg i evangelisering og delta i oppdraget, ved å vitne gjennom et liv fylt av evangeliets kraft.

30. uke i det alminnelige kirkeår, onsdag

Minnedag for Den hellige Wolfhard


Evangelium Luk 13,22–30

På den tid vandret Jesus på sin vei til Jerusalem, fra by til by, fra landsby til landsby, og underviste folket der han kom. Da var det en som spurte ham: «Herre, er det få som blir frelst?» Han svarte dem: «Kjemp for å komme gjennom den trange port, for jeg kan si dere at mange skal forsøke det uten å klare det. Når husbonden først har reist seg og stengt døren, og dere står utenfor og banker på og sier: 'Herre, lukk opp for oss!' - da kommer han til å svare dere: 'Jeg vet ikke hvor dere er fra.' Og dere sier: 'Men vi har jo sittet til bords sammen med deg, og du underviste på torvene hos oss!' Da svarer han dere igjen: 'Jeg vet ikke hvor dere er fra. Bort fra meg, alle dere illgjerningsmenn!' Da skal dere gråte og hulke bittert, når dere får se Abraham og Isak og Jakob og alle profetene i Guds rike, mens dere selv er satt utenfor. Og folk skal komme fra øst og fra vest, fra nord og fra syd, og sette seg til bords i Guds rike! Ja, noen som nå er blant de siste, skal da bli de første, og de første de siste.»

Bønn

Laudes Hege.

Vesper Hege.

Tidebønn for uke 2, vol. IV

Hentet fra boken Tidebønnene Volum IV utgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Erika.

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.


Dagen i dag

Tidebønn

Nye program på St Rita Radio i dag:


Hør St Rita Radio direkte

Program St Rita Radio


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV
27.oktober på St Rita Radio

Podkaster på St Rita


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page