top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

4.mai på St Rita Radio

Min munn er full av lovsang, jeg priser din herlighet.

Mine leber skal juble når jeg synger for deg. Alleluja.


Last ned St Rita Radio app for Android her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icreo.stritaradio


Den hellige Florian av Lorch


Dagens evangelium Joh 6,35–40 På den tid sa Jesus til folket: «Det er jeg som er livets brød. Den som slutter seg til meg, skal aldri sulte mer, den som tror på meg, skal aldri noensinne lide tørst. - Men det er som jeg har sagt: Dere ser meg, men tror meg ikke. Enhver som Faderen betror meg, kommer også til meg, og den som slutter seg til meg, ham vil jeg aldri vise bort; for fra himmelen er jeg steget ned, ikke for å handle på egen hånd, men for å utføre hans vilje, som har sendt meg. Og så har han bestemt, han som har sendt meg: At jeg ikke skal miste noen av dem han har betrodd meg, men at jeg skal oppreise dem alle på den ytterste dag. Ja, så er min Fars vilje, at enhver som får se Sønnen og tror på ham, skal eie det evige liv, og at jeg skal oppreise ham på den ytterste dag.»


Bønn

Laudes lest av Pål

Vesper lest av Erika

Tidebønn for påsketiden

Hentet fra boken Tidebønnene Volum Iutgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Erika

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


Dagens helgen baserer seg på katolsk.no og tidebønnsboken, redigert og lest av Reidun Jofrid.

St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller kontonummer 3905.10.86949.


Dagen i dag
Tidebønner

Nye program
Hør St Rita Radio direkte

Program St Rita Radio


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV


3.mai på St Rita RadioPodkaster på St Rita
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page