top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

7.August på St Rita Radio

"Min Gud, kom meg til hjelp, Herre, fri meg ut!

Du er min tilflukt og min frelse; Herre, vær snar til å komme!"


Pavens bønneintensjon for august: La oss be om at Kirken kan motta nåde og styrke fra Den Hellige Ånd til å reformeres i lys av evangeliet.

18. uke i det alminnelige kirkeår, lørdag


På den tid kom en mann frem, falt på kne for Jesus og sa: «Herre, ha miskunn med min sønn, han er månesyk og har det meget vondt; snart faller han i varmen og snart i vannet. Jeg førte ham frem for disiplene dine, men de var ikke i stand til å helbrede ham.» Da svarte Jesus: «Å du vantro og vrange folk, hvor lenge skal jeg ennå være blant dere? Hvor lenge skal jeg holde ut med dere? Før gutten hit.» Dermed talte Jesus myndig til ham, slik at demonen forlot ham. Og fra det øyeblikk av var gutten frisk. Da disiplene var blitt alene med Jesus, flokket de seg om ham og spurte: «Hvorfor kunne ikke vi drive den ut?» Han svarte: «Fordi dere har så liten tro. Ja, for det sier jeg dere: Har dere tro, om så bare som et sennepsfrø, skal dere bare behøve å si til fjellet her: Flytt deg herfra og dit! - så flytter det seg. Og ingenting skal være umulig for dere.»


Bønn

Laudes lest av Loke.

Vesper lest av Loke.

Tidebønn for uke 2, vol. IV

Hentet fra boken Tidebønnene Volum IV utgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Pål Johannes.

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.Dagen i dag

Tidebønn

Nye program på St Rita Radio i dag:


For barn:

Hør St Rita Radio direkte


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV


06.august på St Rita Radio

Podkaster på St Rita
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page