top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

8.januar på St Rita Radio

Velsignet være han som kommer i Herrens navn.

Herren er vår Gud og vårt lys.


Pavens bønneintensjon for januar: Vi ber for alle som lider på grunn av religiøs diskriminering og forfølgelse, at deres rettigheter og verdighet må bli respektert ut fra det faktum at vi alle er brødre og søstre i den menneskelige familie.

8.januar i juletiden


Evangelium Mark 6,34–44

På den tid så Jesus en stor mengde folk som ventet på ham, og han ble grepet av en hjertens medynk med dem, for de var som en fåreflokk uten hyrde. Og han gav seg til å undervise dem om mangt og meget. Det var alt blitt sent på dag, da disiplene kom til ham og minnet ham om at stedet var øde, og at det allerede var sent: «La dem nå dra avsted, så de kan komme seg hen i gårdene og landsbyene her omkring og få kjøpt noe å spise!» Men han svarte dem: «Dere kan jo selv gi dem mat.» De sier: «Skal kanskje vi gi oss til å kjøpe brød for to hundre denarer, for å skaffe disse menneskene aftensmat?» Men han svarer: «Hvor meget brød har dere? Gå og se efter.» De tok rede på det og sa: «Fem brød, og så to fisk.» Da bød han dem at de skulle få alle til å slå seg ned i grupper, rundt om i det grønne gresset. Og folk satte seg ned, i rekker på hundre og på femti. Så tok han de fem brødene og de to fiskene, og med blikket løftet mot himmelen fremsa han velsignelsen og brøt brødene i stykker, og gav dem til disiplene for at de skulle dele dem ut. Også de to fiskene delte han mellom alle. Og alle fikk spise seg mette. Efterpå samlet de opp 12 kurver fulle med rester, både av brød og fisk. Fem tusen mann var det som hadde spist der.


Bønn

Laudes lest av Pål Johannes

Vesper lest av Pål Johannes

Tidebønn for uke 4, vol. I

Hentet fra boken Tidebønnene Volum IV utgitt på St. Olav Forlag.


Dagens evangelium lest av Erika

Dagens evangelium er hentet fra www.katolsk.no


Dagens helgen baserer seg på katolsk.no og tidebønnsboken, redigert og lest av Reidun Jofrid.

St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.


Dagen i dag

Tidebønn

Nye program på St Rita Radio i dag:


Hør St Rita Radio direkte


St Rita Radio er en katolsk radio med fokus på messe, bønn og musikk


St Rita TV


7.Januar på St Rita Radio


Podkaster på St Rita


Foto: St Rita Radio


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page