top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

Credimus episode 18: Påsken

I denne episoden snakker Marta om påskenMarta er en veldig glad, liten kvinne på 27 år. Hun kommer fra Vestlandet og er opprinnelig fra Polen. Siden hun var liten har hun vært aktiv i Kirken og hatt gleden av å vokse opp med troen som det viktigste i livet, i familien og i et kirkelig felleskap, ikke minst venner med samme verdier.


Nå bidrar hun med i Credimus og St. Rita radio. Marta har en bachelor i teatervitenskap og studerer teologi. Takket være det kunne hun tilbringe ett år i Roma på Angelicum. Hun er forlovet og skal gifte seg i april. Dette er siste gangen det vil stå at Marta er forlovet, hun gifter seg lørdag 10.april. Vi i redaksjonen vet at Marta og August setter stor pris på forbønn og oppfordrer til forbønn for deres ekteskap. Til lykke når den tid kommer!

Hennes store kjærlighet er å leve og streve etter hellighet i hverdagen og omfavne alt med glede og takknemlighet!


Meld deg inn i Norges unge katolikker på www.nuk.no


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Vi er veldig takknemlige for alle som støtter radioen økonomisk. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page