top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

Credimus episode 25: Konsekrasjonen til Jesus gjennom Maria

I denne episoden får vi høre om Konsekrasjonen til Jesus gjennom Maria, gjennom en tekst fra redaksjonen og en samtale med August, som forteller oss om sin konsekrasjon. Vi leser et brev fra en som nylig konsekrerte seg og avslutter det hele med en bønn fra hellige Louis de Motnfort.


Marta er en veldig glad, liten kvinne på 27 år. Hun kommer fra Vestlandet og er opprinnelig fra Polen. Siden hun var liten har hun vært aktiv i Kirken og hatt gleden av å vokse opp med troen som det viktigste i livet, i familien og i et kirkelig felleskap, ikke minst venner med samme verdier.


Nå bidrar hun med i Credimus og St. Rita radio. Marta har en bachelor i teatervitenskap og studerer teologi. Takket være det kunne hun tilbringe ett år i Roma på Angelicum. Hun er gift med August.


Hennes store kjærlighet er å leve og streve etter hellighet i hverdagen og omfavne alt med glede og takknemlighet!


Meld deg inn i Norges unge katolikker på www.nuk.no


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Vi er veldig takknemlige for alle som støtter radioen økonomisk. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.
0 kommentarer
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page