top of page

"Diary from Kyiv" fra St Rita Radio

Kjære venner av St Rita Radio

Dagene i St Rita Radio har endret seg veldig den siste uken. Onsdag i forrige uke, sendte vi rosenkrans fra fem ulike land. Vi endte opp i Kyiv, der p. Aleksander gav oss sin velsignelse. Timer etterpå falt bombene i Ukraina og krig i Europa var et faktum. Vi har fortsatt å be for fred, Hans Eminense Anders kardinal Arborelius O.C.D har bedt sammen med oss og på askeonsdag leder biskop Erik bønn for fred.

St Rita Radio produserer serien «Diary from Kyiv», som er blitt en internasjonal serie som, så langt, er oversatt til fire språk. Serien blir sendt på flere tvstasjoner rundt om i verden i tillegg til på sosiale medier.

Hver dag får vi et unikt innblikk i hvordan livet i Kyiv er. Ensomhet, fortvilelse og bønn er det som preger hverdagen, men også noen små glimt av håp.

Fra vår venn i Ukraina fikk vi følgende melding i dag tidlig: «Det har snødd i natt. Som vi bruker å si i Ukraina, det er Jomfru Marias slør som dekker landet vårt». Første episode kan dere se i vedlagt link: https://www.stritaradio.no/post/diary-from-kiev-february-26-2022

I kveld leder p. Rafal Ochojski MSF rosenkrans for fred.

Kveldens rosenkrans kan følges direkte enten på Facebook eller på vedlagt link: https://www.stritaradio.no/post/rosary-for-peace-p-rafal-ochojski-msf

Be sammen, be for fred!

St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Vi er veldig takknemlige for alle som støtter radioen økonomisk. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.

Hilsen Pål Johannes og Erika0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page