top of page
  • Forfatterens bildePål Nes

Pateren dypper pennen - del 25

Bokomtale hentet fra St Olav forlag: Trønder- og picpuspater Olav Müller var i flere årtier en høyt skattet prest, sjelesørger, foredragsholder og skribent i det katolske Norge. Han hadde en sjelden fortellerkunst og god penn, og som få andre maktet han å formidle katolsk tro og tanke inn i et protestantisk Norge – som gjerne har opplevd Den katolske kirke som fremmedartet og vanskelig tilgjengelig.


I PATEREN DYPPER PENNEN deler p. Olav anekdoter og milepæler fra sitt lange presteliv, begivenheter som – særlig i ettertid – kaller på den glade latter. I bokens andre del presenteres et utvalg fra hans skattkammer av foredrag og andre skriverier – deriblant en krimnovelle om skriftemålets absolutt hemmelighet. Boken er utgitt på St Olav Forlag, innspilt og produsert av "Kristent arbeid blant blide og svaksynte" (KABB) lest av Per Kristian Tovsrud gjenngitt med tilatelse.


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Vi er veldig takknemlige for alle som støtter radioen økonomisk. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.


Tidligere sendte episoder finner du her:


https://www.stritaradio.no/blog/categories/b%C3%B8ker
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page